foto

Costello Hautamäki

  • nar. 11.9.1963 (57 let)
    Tampere, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vuonna 85
1986 Popeda: Kuulat sekaisin

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2009 Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Popfinlandia (koncert)
1985 Pauli 'Pate' Mustajärvi (studentský film)

Koncert

2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
2010 Popeda - Pitkä kuuma kesä 2010 (koncert)

Galerie (6)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky