foto

Nina Usatova

  • nar. 1.10.1951 (68 let)
    Malinovoje Ozero, Altajský kraj, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kinomekhanik
2019 Oděsskij parochod (TV film)
Upravdomša (TV film)
2016 Nouzový let
2015 Tajna Sněžnoj Korolevy
2013 Legenda 17
2011 Balada o bombardérovi
2009 Bankrot
Fonogramma strasti
Pop
2008 Vsjo mogut koroli
2006 Ostrov
Park sovětskogo perioda
Poslednij zaboj
Vlkodav z kmene Šedých psů
2005 12 stuljev
Krasnoe nebo. Chyornyy sneg
2003 Svéráz národní politiky
2002 Kavkazskaja ruletka
2001 Dikarka
Poklonnik
2000 8 Marta
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)
1999 Barák
Strastnoj bulvar
Ženskaja sobstvěnnosť
1997 Amerikanka
1996 Osudová vejce
1995 Musulmanin
Pribytije pojezda
1994 Okno do Paříže
1992 Uviděť Pariž i uměreť
Čekist
Čiča
1991 Oj, vy, gusi...
1990 Anekdoty
1989 Под небом голубым...
1988 Chladné léto roku 1953
Fontána
Серая мышь
1987 Sadovnik
Sbohem, parto z mojí čtvrti
Байка
1986 Obida
При открытых дверях (TV film)
1985 Podvig Oděssy
Vot moja děrevňa...
1984 Můj přítel Ivan Lapšin
1983 Něbyvalščina
1982 Голос
1981 Куда исчез Фоменко? (TV film)

TV seriály

2020 Kometa Galleja (TV seriál)
2018 Berjozka (TV seriál)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Čelovek i zakon (E20)
další epizody (17)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky