foto

Marvin Young

  • nar. 10.5.1967 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Justice Served
2009 Lítám v tom
The Zero Sum
1995 Panter
1992 Hráč

TV seriály

1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Dokumentární

2007 Beef 4
2005 Beef 3

Režijní filmografie

Filmy

2015 Justice Served

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Justice Served

Skladatelská filmografie

TV seriály

1997 Sports Illustrated for Kids Show, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Weakest Link (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1989 MMC (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky