foto

Walter Sachers

  • nar. 1954

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Unheil in den Bergen (TV film)
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2009 Medvěd na útěku (TV film)
Příběhy o lásce: Návrat domů (TV film)
Totentanz (TV film)
2008 Smrtící lavina (TV film)
2006 Za tři dny umřeš
2005 Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
1997 Schwarzfahrer (TV film)
1996 Anwalt Abel - Ihre Zeugin, Herr Abel! (TV film)
Gefährliche Freundin (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
1993 Zug um Zug - Teil 1 (TV film)

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Die Leute von St. Benedikt (TV seriál)
Doktor z hor (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Dokumentární

2016 Universum History: Unser Österreich: Salzburg - Ein Land für sich (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky