foto

Jon Øigarden

  • nar. 31.5.1971 (48 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 July
Vládci chaosu
2015 Wendyeffekten
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Jakten på Berlusconi
Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2013 Å begrave en hund
2012 Fuck up!
2011 Detektiv Varg Veum: V noci jsou všichni vlci šedí
Král curlingu
Lidé na slunci
2010 Bezva chlap
Norský nindža
Úplně obyčejný den v práci
2009 Rafiki
2008 Kurt strašně zuří
2007 De poetsprins
Mars & Venus
2006 Středoškolský profesor Pedersen
2005 37 a půl
Nepřítel lidu
2002 Guggen - Du store gauda
2000 Detektor
Get Ready to Be Boyzvoiced
Potápěč
1999 Sofiin svět
1998 1732 Høtten

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
2017 Seveřané (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Mammon (TV seriál)
Ygdrasil (S02E08)
Miklagard (S02E07)
Jotnir (S02E06)
další epizody (8)
Ripper Street (TV seriál)
Some Conscience Lost (S04E02)
2014 Mammon (TV seriál)
Soudný den (S01E06)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
další epizody (6)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
2007 Kutoppen (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)
2009 Showman (TV pořad)
2002 Store studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace