foto

Dolores Fonzi

  • nar. 19.7.1978 (39 let)
    Capital Federal, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El futuro que viene
Restos de viento
Summit
Černý sníh
2015 Paulina
Truman
2013 Filmový kritik
2011 El Campo
2008 Club de la muerte, El
Salamandr
2005 Aura
2003 Fondo del mar, El
Mujeres en rojo: Fama (TV film)
2002 Caja negra
Relaciones carnales (TV film)
2001 Vidas privadas
2000 Esperando al Mesías
Ožehavé peníze

TV seriály

2012 Graduados (TV seriál)
Terapia, En (TV seriál)
2006 Soy tu fan (TV seriál)
Tiempo no para, El (TV seriál)
2005 Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Sangre fría (TV seriál)
2003 Rvačky koček (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Cabecita (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace