foto

Anne Reid

  • nar. 28.5.1935 (83 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Romans
Sněhulák
2016 Kaleidoscope
2013 Cesta za snem
The Last Witch (TV film)
2012 Song for Marion
2011 Foster
2010 Cemetery Junction
2009 Napříč časem
2008 Bázlivé srdce
Láska k Barbaře (TV film)
Spřízněná duše
2007 Divoká krása
Jednotka příliš rychlého nasazení
Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
The Bad Mother's Handbook (TV film)
2006 Booze Cruise III, The (TV film)
True Voice of Murder, The (TV film)
2005 Malý výlet do nebe
The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Matka
Mladí návštěvníci (TV film)
2002 Dalziel a Pascoe: Hříchy otců (TV film)
Sweet Charity (TV film)
2001 Dalziel a Pascoe: Pravda a následky (TV film)
2000 Liam
1999 Lost for Words (TV film)
1997 Love and Death on Long Island
Na křídlech naděje (TV film)
1995 O chloupek
1994 Pat and Margaret (TV film)
Where the Buffalo Roam (TV film)
1993 Micky Love (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
Kissing the Gunner's Daughter (TV film)
1987 Inappropriate Behaviour (TV film)
1977 Heydays Hotel (TV film)

TV seriály

2018 Hold the Sunset (TV seriál)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
Sardines (S01E01)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
The Last Waltz (S02E05)
All the Things You Are (S02E04)
další epizody (6)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Marchlands (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Kočky a žraloci (S05E07)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Ladies of Letters (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Smith a Jonesová (S03E01)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Spark (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Firm Friends (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1981 My Father's House (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Time Is the Enemy (TV seriál)

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad) - a.z.
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace