foto

Anne Reid

  • nar. 28.5.1935 (85 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Nest
2019 The Aeronauts
2017 Romans
Sněhulák
2016 Kaleidoscope
2013 Cesta za snem
The Last Witch (TV film)
2012 Song for Marion
2011 Foster
2010 Cemetery Junction
2009 Napříč časem
2008 Bázlivé srdce
Láska k Barbaře (TV film)
Spřízněná duše
2007 Divoká krása
Jednotka příliš rychlého nasazení
Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
The Bad Mother's Handbook (TV film)
2006 Booze Cruise III, The (TV film)
True Voice of Murder, The (TV film)
2005 Malý výlet do nebe
The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2003 Booze Cruise, The (TV film)
Matka
Mladí návštěvníci (TV film)
2002 Sweet Charity (TV film)
2000 Liam
1999 Lost for Words (TV film)
1997 Love and Death on Long Island
Na křídlech naděje (TV film)
1995 Wallace a Gromit: O chloupek
1994 Pat and Margaret (TV film)
Where the Buffalo Roam (TV film)
1993 Micky Love (TV film)
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
Kissing the Gunner's Daughter (TV film)
1987 Inappropriate Behaviour (TV film)
1977 Heydays Hotel (TV film)

TV seriály

2020 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
další epizody (4)
2019 Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Hold the Sunset (TV seriál)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
The Commuter (E03)
2016 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
Sardines (S01E01)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
The Last Waltz (S02E05)
All the Things You Are (S02E04)
další epizody (6)
2011 Jury II, The (TV seriál)
Marchlands (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Kočky a žraloci (S05E07)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
Pět dní (TV seriál)
Day 102 (S02E05)
Day 37 (S02E04)
Day 8 (S02E03)
další epizody (5)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Ladies of Letters (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Smith a Jonesová (S03E01)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (9)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hříchy otců (S07E03)
2001 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Pravda a následky (S06E04)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Spark (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Firm Friends (TV seriál)
1991 Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
1981 My Father's House (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 Time Is the Enemy (TV seriál)

Dokumentární

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky