foto

Stephen Wallace

  • nar. 23.12.1943 (75 let)
    New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Želví pláž
1990 Krvavá přísaha
1988 Olive (TV film)
1987 Mail Order Bride (TV film)
1986 For Love Alone
Hunger (TV film)
1984 Boy Who Had Everything, The
1983 Women Who Kill (TV film)
1980 Stir
1979 Conman Harry and the Others
1977 Love Letters from Teralba Road, The
1975 Break Up
1973 Brittle Weather Journey

TV seriály

1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1981 Women of the Sun (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky