foto

Diane Sellers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breaking Fast
Fear Street
2018 All the Creatures Were Stirring
2016 The Choice
2015 Cordially Invited- the Wedding Day of Alton & Kenya
2010 How to Make Love to a Woman
2009 Neuvěřitelná láska
2006 18 Fingers of Death!
Fierce Friend
2005 Callback
Go for Broke 2
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
2004 Guarding Eddy
Rande s celebritou
1996 Poslední tanec

TV seriály

2020 Twenties (TV seriál)
Zdravotní policie (TV seriál)
Všechno se vrací k normálu… Nebo oni?? (E10)
Všichni panikařit! (E07)
2019 Do temnoty (TV seriál)
Dole (S01E05)
Greenleaf (TV seriál)
Original Sin (S04E01)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Pooka! (S01E03)
Atlanta (TV seriál)
FUBU (S02E10)
Woods (S02E08)
2016 Walk the Prank (TV seriál)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
A Wee Problem (S07E12)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Makes Lethal Weapon 6 (S09E09)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Totožnost (S02E17)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Goodbye Dolly (S06E14)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Yesandwitch (S02E03)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cheating (S06E06)
Dirty Talk (S06E01)
The Jeff Photo (S05E21)
další epizody (4)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Perfektní pár (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Refusing to Budget (S05E11)
Play Ball (S05E05)
Handy Man (S05E04)
další epizody (7)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
May Divorce Be with You (S03E11)
Twice (S03E08)
Old Timer's Day (S03E07)
další epizody (4)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
The Middleman (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Two in Twenty-Four (S01E02)
Tráva (TV seriál)
A.K.A The Plant (S02E04)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Pochybné existence (S01E07)
Rodney (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má padáka (S03E04)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Luke vidí její tvář (S04E20)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky