foto

Diane Sellers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All the Creatures Were Stirring
2016 The Choice
2015 Cordially Invited- the Wedding Day of Alton & Kenya
2010 How to Make Love to a Woman
2009 Neuvěřitelná láska
2006 18 Fingers of Death!
Fierce Friend
2005 Callback
Go for Broke 2
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
2004 Guarding Eddy
Rande s celebritou
1996 Poslední tanec

TV seriály

2018 Atlanta (TV seriál)
FUBU (S02E10)
Woods (S02E08)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Perfektní pár (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Buyer's Remorse (S02E14)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
A.K.A The Plant (S02E04)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má padáka (S03E04)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Luke vidí její tvář (S04E20)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace