foto

Frances Low

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Gosford Park
1996 Srdce v oblacích
1994 Mělký hrob
1992 Advocates II (TV film)
1987 Love After Lunch (TV film)
1985 Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
Ztracené vztahy
1981 Cherry Orchard, The (TV film)
Couples and Robbers

TV seriály

2004 ZOO v krabici (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Nástroj spravedlnosti (S10E01)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Underwater Wedding (S01E04)
Laying the Foundations (S01E01)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Bodie se mstí (S04E02)
1979 Minder (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace