foto

Jon Cartwright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Inkognito
1992 Síla muže
1991 Černá svíce (TV film)
1985 Shadey

TV seriály

2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Neighbours (S01E06)
2000 My Hero (TV seriál)
1998 Mosley (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 Seaforth (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
The Piglet Files (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 The Fear (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Nebezpečné sporty (S04E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky