foto

Annie Lambert

  • nar. 3.1.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 A Little Princess (TV film)
1979 The Bitch
1976 Journey Through the Black Sun (TV film)
1975 Dream of Living, A (TV film)

TV seriály

2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rockerova pomsta (S10E04)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
Westbeach (TV seriál)
1992 Špioni (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
Les Girls (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
1981 Olympian Way, The (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Rules of Luton (S02E08)
New Adam New Eve (S02E06)
Brian the Brain (S02E05)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Full Circle (S01E15)
Death's Other Dominion (S01E05)
Collision Course (S01E03)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace