foto

Åke Andersson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1993 Hyvää Joulua (TV film)
1992 Ovi (TV film)
1990 Kalanmaksaöljyä
1987 Tulen tyttö
1979 Minulla on tiikeri
1940 Karusellen går ... : Ett lustspel om tivolifolk

Dokumentární

2006 Helvetti Suomenlahdella (TV film)
2004 Fata Morgana
1998 Unelmoija ja unikansa
1997 Tabe Slioor, ei kuka tahansa (TV film)
1994 Inmarin lapset (TV film)
1987 Aale Tynni tarinain lähteellä (TV film)
1980 Pro arte utili (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1980 Pro arte utili (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky