foto

Peter Settelen

  • nar. 23.9.1951 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1984 Duch Vánoc (TV film)
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
Spaghetti Two Step (TV film)
1973 Heil Caesar! (TV film)

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Connie (TV seriál)
1984 Country Diary of an Edwardian Lady, The (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1980 Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Huntingtower (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Devenish (TV seriál)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Vienna 1900 (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace