foto

Lisa Vidal

  • nar. 13.6.1965 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Victor
2009 Signal Lost
Star Trek
2007 Dark Mirror
2005 Odd Girl Out (TV film)
2004 Dnes se polepším (TV film)
2003 Všechny chtějí Papiho
2001 The Blue Diner
1999 Nehoda (TV film)
Protiúder
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
The Wonderful Ice Cream Suit
Tunel strachu (TV film)
1997 Destination Unknown
Fall
Třetí dvojče (TV film)
1995 Mocná Afrodíté
1994 Takhle se mi to líbí
1992 Noc a město
1991 In the Shadow of Love: A Teen AIDS Story (TV film)
1989 Nebezpečná pláž
1987 Class Act: A Teacher's Story (TV film)
1986 Christmas Eve (TV film)
1985 Příliš horká pizza

TV seriály

2020 The Baker and the Beauty (TV seriál)
You Can't Always Get What You Want (E09)
May I Have This Dance? (E08)
Blow Out (E07)
další epizody (9)
2019 Chicago P.D. (TV seriál)
Familia (S07E03)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Fairy Tales & Frozen Truths (S02E18)
Asphyxiation & Aces (S02E12)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Lidocaine and Long-Term Lust (S02E07)
Odznaky a bomby (S01E22)
Wuberit a Rosewoodovy ženy (S01E21)
další epizody (7)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Srdeční vada a umění (S01E10)
Pronásledovaní a netvoři (S01E08)
2014 Shameless (TV seriál)
A Jailbird, Invalid, Martyr, Cutter, Retard, and Parasitic Twin (S04E07)
Iron City (S04E06)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
One Angry Fuchsbau (S02E17)
2012 Grimm (TV seriál)
To Protect and Serve Man (S02E11)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
The Beginning of the End (E21)
One Will Live, One Will Die (E20)
další epizody (8)
2010 Událost (TV seriál)
For the Good of Our Country (E08)
Casualties of War (E05)
A Matter of Life and Death (E04)
další epizody (6)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Two Gangs (S01E05)
Mozambique (S01E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zdánlivá vina (S07E15)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Míra spalování (S03E20)
2006 Smith (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství a lži (S01E21)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Prsa na scéně (S02E14)
Příliš mnoho informací (S02E13)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
Novorozenci (S10E12)
2003 Třetí hlídka (TV seriál) - a.z.
The Spirit (S05E10) - a.z.
Pohotovost (TV seriál)
Mladík, který spadl z nebe (S09E15)
Přátelská výpomoc (S09E11)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Dopis (S08E20)
Odpuštění (S08E17)
další epizody (5)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Man Enough (S02E20)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
History (S02E10)
Four Days (S02E03)
Faith (S02E02)
další epizody (14)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Modern Designs for Better Living (S01E09)
Impulse (S01E07)
Sunny, Like Sunshine (S01E06)
další epizody (4)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Wedded Bliss (S03E05)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky