foto

Suzanne von Borsody

  • nar. 23.9.1957 (60 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Malá čarodějnice
2017 Cesta za černými rytíři
Leanderova poslední cesta
Willkommen bei den Honeckers (TV film)
2016 Die Informantin (TV film)
Die letzte Reise (TV film)
Léto na Floridě (TV film)
Tři odstíny lásky (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
2013 Arnes Nachlass (TV film)
Barbara Wood: Princezna se smaragdem (TV film)
Dead
Ein schmaler Grat
Hannas Reise
Hanni & Nanni 3
Männertreu (TV film)
2012 Der Meineidbauer (TV film)
Hanni & Nanni 2
Rat mal, wer zur Hochzeit kommt (TV film)
2011 Muž z Pekingu (TV film)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Hanni a Nanni
2009 Ein geheimnisvoller Sommer (TV film)
Entführt (TV film)
Krásná Locika (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
2008 Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
Schlaflos in Oldenburg (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Das zweite Leben (TV film)
Der Sonnenhof (TV film)
Nové začátky (TV film)
Späte Aussicht (TV film)
2006 Dvojí nepřítel
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
Der zweite Blick (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Margarete Steiff (TV film)
Místo činu: Spící kráska (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
2004 Außer Kontrolle (TV film)
Osamělý dům u jezera (TV film)
Zemřít tiše (TV film)
2003 Der Puppengräber
Geisel, Die (TV film)
Gestern gibt es nicht (TV film)
Mensch Mutter
Zkáza lodi Estonie
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
Mask under Masks
Na to se neumírá (TV film)
Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
Leo und Claire
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
2000 Die Geiseln von Costa Rica (TV film)
Eine Handvoll Glück (TV film)
Geliebter Alltag
Marlene
Schimanski musí trpět (TV film)
1999 Die Mörderin (TV film)
Dunkle Tage (TV film)
Ich liebe meine Familie, ehrlich (TV film)
Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
Schimanski: Touha (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
1998 Jsem hezká?
Lola běží o život
Schimanski: Den matek (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
Zwei Brüder - Kaltes Herz (TV film)
1997 Kind zu vermieten (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Alptraum (TV film)
Ztracená dcera (TV film)
Ärzte: Vollnarkose (TV film)
1996 Spitzenleistung (TV film)
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Ausweglos (TV film)
Brennendes Herz
Der Flug des Albatros
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Kroky vraha (TV film)
Meurtre à l'étage (TV film)
Wer Kollegen hat, braucht keine Feinde (TV film)
Z-man's Kinder (TV film)
Špinavé peníze (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
Smrt v Miami (TV film)
Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1993 Brandnacht
Justice
König & Consorten (TV film)
Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1991 Männer vom K3 - Auge um Auge, Die (TV film)
Ostkreuz (TV film)
1988 Fifty Fifty
Stadtromanzen (TV film)
1986 Aranka (TV film)
1979 Das eine Glück und das andere (TV film)
1978 Adoptionen (TV film)
Auf den Hund gekommen (TV film)

TV seriály

2018 Der Mordanschlag (TV seriál)
2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Králův meč (S07E01)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Jahrestage (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1979 Beate S. (TV seriál)
Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1983 Macht der Gefühle, Die

TV pořady

2017 Da kommst Du nie drauf! - Die große Show der schrägen Fragen (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace