foto

Timothy Kightley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Brides in the Bath, The (TV film)
1998 Zamilovaný Shakespeare
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
Pouze další tajemství (TV film)
1987 Slavný případ (TV film)
1986 God's Outlaw
1982 Scrubbers

TV seriály

2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Francouzská finta (S03E01)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Sleepers (TV seriál)
Taking the Floor (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
Mother Love (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 The Home Front (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
1976 Rentaghost (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky