foto

Barbara Hall

  • nar. 17.7.1961 (58 let)
    Chatham, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Vezmi si mě (TV film)
2007 Demons (TV film)
2006 Ultra (TV film)

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 2 (S05E11)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
E Pluribus Unum (S05E01)
2017 Paní ministryně (TV seriál)
Shutdown (S04E04)
The Essentials (S04E03)
Off the Record (S04E02)
další epizody (4)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Plecháč zlikvidován (S03E01)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Loajalita (2. část) (S09E02)
2008 Army Wives (TV seriál)
Great Expectations (S02E12)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nový život (S01E01)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cabin Fever (S04E09)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Anything But Love (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Dreams (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Condo (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Better Angels (S05E20)
The Great Experiment (S05E19)
Ready (S05E18)
další epizody (10)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
Winter Garden (S05E09)
The Courage to Continue (S05E08)
další epizody (10)
2017 Paní ministryně (TV seriál)
News Cycle (S04E01)
2005 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jmenuji se Amy Grayová (S06E22)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
S křížkem po funuse (S06E20)
další epizody (14)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Podmínečná kapitulace (S06E08)
Předčasný soumrak (S06E07)
Zasáhnout včas (S06E06)
další epizody (21)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex a svobodná matka (S05E10)
Právo cesty (S05E09)
Loučení s minulostí (S05E08)
další epizody (23)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ztracení a nalezení (S04E11)
Všichni lžou (S04E10)
Z chlapce v muže (S04E09)
další epizody (24)
2001 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zločin a pochybnosti (S03E11)
Překonat hranice (S03E10)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
další epizody (25)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Vodní svět (S02E08)
Psí dny (S02E07)
Břímě odstupu (S02E06)
další epizody (20)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Plný dům (S01E10)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Paní ministryně (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace