foto

Anthony Benson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ladder of Swords
1988 On the Black Hill
1987 Malá Dorritka
White Mischief
1985 American Drive-In
1984 1984

TV seriály

1991 G.B.H. (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
Made in Heaven (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Capstick's Law (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Floodtide (TV seriál)
1986 Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Muck and Brass (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Contenders, The (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace