foto

Brendon Small

  • nar. 15.2.1975 (44 let)
    Springfield, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (TV film)

TV seriály

2012 Metalocalypse (TV seriál)
Church of the Black Klok (S04E12)
Breakup Klok (S04E11)
Dethdinner (S04E10)
další epizody (12)
2010 Metalocalypse (TV seriál)
Doublebookedklok (S03E10)
Dethzazz (S03E09)
Rehabklok (S03E08)
další epizody (5)
2009 Metalocalypse (TV seriál)
FatherKlok (S03E05)
Dethmas (S03E04)
DethHealth (S03E03)
další epizody (5)
2008 Metalocalypse (TV seriál)
Dethrelease: Part 2 (S02E20)
Dethrelease: Part 1 (S02E19)
Dethrecord (S02E18)
další epizody (14)
2007 Metalocalypse (TV seriál)
Cleanso (S02E06)
Dethfashion (S02E05)
Dethdoubles (S02E04)
další epizody (6)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
The Metalocalypse Has Begun (S01E20)
Dethstars (S01E19)
Girlfriendklok (S01E18)
další epizody (20)
2005 Squidbillies (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (TV film)

TV seriály

2012 Metalocalypse (TV seriál)
Church of the Black Klok (S04E12)
Breakup Klok (S04E11)
Dethdinner (S04E10)
další epizody (12)
2010 Metalocalypse (TV seriál)
Doublebookedklok (S03E10)
Dethzazz (S03E09)
Rehabklok (S03E08)
další epizody (5)
2009 Metalocalypse (TV seriál)
FatherKlok (S03E05)
Dethmas (S03E04)
DethHealth (S03E03)
další epizody (5)
2008 Metalocalypse (TV seriál)
Dethrelease: Part 2 (S02E20)
Dethrelease: Part 1 (S02E19)
Dethrecord (S02E18)
další epizody (14)
2007 Metalocalypse (TV seriál)
Cleanso (S02E06)
Dethfashion (S02E05)
Dethdoubles (S02E04)
další epizody (6)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
The Metalocalypse Has Begun (S01E20)
Dethstars (S01E19)
Girlfriendklok (S01E18)
další epizody (20)
1999 Home Movies (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera (TV film)
2008 A Bad Situationist

TV seriály

2018 The Venture Bros. (TV seriál)
The Terminus Mandate (S07E08)
The Venture Bros. and the Curse of the Haunted Problem (S07E01)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
2015 The Venture Bros. (TV seriál)
All This and Gargantua-2 (S06E01)
2014 Bobovy burgery (TV seriál)
Dawn of the Peck (S05E04)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
The Venture Bros. (TV seriál)
O.S.I. Love You (S05E06)
2012 Metalocalypse (TV seriál)
Church of the Black Klok (S04E12)
Breakup Klok (S04E11)
Dethdinner (S04E10)
další epizody (12)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Posvátná kráva (S01E03)
2010 Metalocalypse (TV seriál)
Doublebookedklok (S03E10)
Dethzazz (S03E09)
Rehabklok (S03E08)
další epizody (5)
2009 Metalocalypse (TV seriál)
FatherKlok (S03E05)
Dethmas (S03E04)
DethHealth (S03E03)
další epizody (5)
The Venture Bros. (TV seriál)
Self-Medication (S04E06)
Blood of the Father, Heart of Steel (S04E01)
2008 Metalocalypse (TV seriál)
Dethrelease: Part 2 (S02E20)
Dethrelease: Part 1 (S02E19)
Dethrecord (S02E18)
další epizody (14)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Buddy System (S03E05)
The Doctor Is Sin (S03E02)
2007 WordGirl (TV seriál)
Metalocalypse (TV seriál)
Cleanso (S02E06)
Dethfashion (S02E05)
Dethdoubles (S02E04)
další epizody (6)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
Frisky Dingo (TV seriál)
Metalocalypse (TV seriál)
The Metalocalypse Has Begun (S01E20)
Dethstars (S01E19)
Girlfriendklok (S01E18)
další epizody (20)
The Venture Bros. (TV seriál)
Showdown at Cremation Creek: Part 1 (S02E12)
Guess Who's Coming to State Dinner? (S02E09)
Love-Bheits (S02E07)
další epizody (6)
2005 Lucy: The Daughter of the Devil (TV seriál)
Squidbillies (TV seriál)
2004 Pilot Season (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1999 Home Movies (TV seriál)

Dokumentární

2013 Morgan Ågren's Conundrum: A Percussive Misadventure

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Metalocalypse (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace