foto

Jani Kumpulainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Supermorče
2016 Autobiografia
2013 Afrikan tähdet
Index lásky
2012 Tenkrát na severu
2011 Tunarit
2005 Slib
2004 Tuliaisia (studentský film)
2003 Kaivoksen lapset (studentský film)
Vieraalla maalla
2002 Muuttuvat laulut
2001 Perinteinen 60 km (studentský film)
2000 Keskiaika (studentský film)
Zoo & Zorkka (studentský film)
1999 Demokratia. Vitamiinit. Oppositio. (studentský film)
1997 Herran karitsa (studentský film)
1996 Diskosuper (studentský film)

TV seriály

2020 Peacemaker (TV seriál)
Rauhan hinta (E10)
Vuoret ovat ainoat ystävämme (E09)
Uusi aika (E08)
další epizody (10)
2019 Desatero hříchů (TV seriál)
Väärät tuomarit (E06)
Intuitio (E05)
Jäähyväiset (E04)
další epizody (6)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (7)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (5)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
2004 Käenpesä (TV seriál)

Dokumentární

2020 Aalto
Kuka on Jenni?
2019 Jenni ja Tony
Nejšťastnější muž na zemi
2018 Siéva
Yrittäjä
2017 Tuhansien raitojen miehet
2016 Eleganssi
2013 Voimanlähde
2012 Itsenäisyyspäivä (TV film)
2010 Nazí v sauně
2009 Kansakunnan olohuone
Uthman
Vieläkö muistatte Limperin Hilman
2008 Let It Flow - Tanssin virtaa (TV film)
2007 Huuto tuuleen
Turvapaikka
2006 Jäähyväiset
Tupakkahuone
2005 Zetor - vappaana syntynyt
2004 Suvussa on yritystä - Koneen tarina (TV film)
2001 Halki kaupungin (studentský film)
1988 P.O.V. (TV seriál)

TV pořady

2014 Myllyrinne Company (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2009 Kansakunnan olohuone
2006 Jäähyväiset

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky