foto

Paul Dessau

  • nar. 19.12.1894
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 28.6.1979 (84 let)
    Königs Wusterhausen, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1979 Kaukasialainen liitupiiri (TV film)
1978 Coriolan (TV film)
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
1968 Den rozloučení
1966 Die Ermittlung - Oratorium in 11 Gesängen (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
1961 Mutter Courage und ihre Kinder
Urfaust (TV film)
1958 Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
1955 Mutter Courage und ihre Kinder
1948 Devil's Cargo
The Vicious Circle
1947 The Pretender
1946 The Wife of Monte Cristo
1945 Dáma v zeleném
The Naughty Nineties
The Strange Affair of Uncle Harry
1944 Frankensteinův hrad
1940 Le grand élan
1939 Esclave blanche, L'
1938 Accord final
Carrefour
Gibraltar
The Rebel Son
Werther
1937 Cargaison Blanche
Yoshiwara
1936 Taras Bulba
1934 Nordpol - Ahoi!
Or dans la rue, L'
1933 Anna und Elisabeth
S. O. S. ledovec
1932 Abenteuer im Engadin
1931 Bílí ďáblové - Horská legenda
Salto Mortale
1930 Heiligen drei Brunnen, Die
Lockende Ziel, Das
Peklo nad Montblankem
Velká touha
1929 Cesta matky Krausenové ke štěstí
1928 Anny, pozor - policajt!
Die Pflicht zu schweigen
Horloge magique ou La petite fille qui voulait ętre princesse, L'
Schmutziges Geld
Unmoral
1926 Alice in the Wooly West

TV seriály

1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Dokumentární

1963 Russische Wunder I, Das
Russische Wunder II, Das
1947 Adamah
1935 Avodah

Video kompilace

2003 Království zimních pohádek (video kompilace)

Divadelní záznam

1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky