foto

Kent Sjöman

  • nar. 25.6.1948 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Levoton rauha (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2001 Epäilyksen varjo (TV film)
Ken tulta pyytää
1999 Rakkaudella, Maire
1979 Koillisväylä (TV film)

TV seriály

2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Suomen armeijan kotiutus (E10)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Tappio Ruonalla (E07)
další epizody (4)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky