foto

Paul Koestner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 I Love You, Daddy
2015 Louis C.K.: Live at the Comedy Store (TV film)
2014 Hits
2013 Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
2011 Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
2010 Louis C.K.: Hilarious (TV film)
1998 Tomorrow Night
1995 Highjacker (TV film)
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2017 Bude líp (TV seriál)
Arnold Hall (S02E08)
Blackout (S02E07)
Eulogy (S02E06)
další epizody (8)
2016 Bude líp (TV seriál)
Scary Fun (S01E08)
Duke's Chorus (S01E07)
Alarms (S01E06)
další epizody (7)
Horace and Pete (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Those Who Can't (TV seriál)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
The Road: Part 2 (S05E08)
The Road: Part 1 (S05E07)
Sleepover (S05E06)
další epizody (8)
2014 Broad City (TV seriál)
What a Wonderful World (S01E01)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pamela: Part 3 (S04E14)
Pamela: Part 2 (S04E13)
In the Woods: Part 2 (S04E12)
další epizody (14)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
New Year's Eve (S03E13)
Late Show: Part 2 (S03E11)
Looking for Liz/Lilly Changes (S03E09)
další epizody (11)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
New Jersey/Airport (S02E13)
Niece (S02E12)
Halloween/Ellie (S02E10)
další epizody (11)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Night Out (S01E13)
Gym (S01E12)
God (S01E11)
další epizody (13)
2007 Fantastic Two, The (TV seriál)
1995 Howie Mandel's Sunny Skies (TV seriál)

Dokumentární

1989 Adam Clayton Powell

TV pořady

2017 Louis C.K.: 2017 (TV pořad)
1992 Hardcore TV (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pregnant (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace