foto

Thomas Freundner

  • nar. 1961
    Dülmen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Billy Kuckuck - Aber bitte mit Sahne! (TV film)
2019 Billy Kuckuck - Eine gute Mutter (TV film)
2017 Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2010 Das Geteilte Glück (TV film)
2009 Sněhurka (TV film)
2008 Juli mit Delphin (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
2003 Tage des Sturms (TV film)
1999 Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)
1995 Bismarckpolka
1994 Untote vom ersten Stock, Die

TV seriály

2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Adalmars Fluch (S03E07)
Der dritte Mann (S03E06)
další epizody (8)
2015 Huck (TV seriál)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (6)
2012 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Jedovatá hlína (S43E26)
2011 Místo činu (TV seriál)
Tod einer Lehrerin (S42E24)
2009 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Galina (S40E22)
2007 Místo činu (TV seriál)
Die dunkle Seite (S38E15)
2005 Místo činu (TV seriál)
Tiefer Fall (S36E18)
2004 Místo činu (TV seriál)
Herzversagen (S35E22)
2002 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Tanec smrti (S33E21)
2001 Der Solist (TV seriál)
Niemandsland (E02)
Místo činu (TV seriál)
Veletrh mrtvých (S32E11)
2000 Místo činu (TV seriál)
Von Bullen und Bären (S31E14)
Einsatz in Leipzig (S31E01)
1998 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Padlí andělé (S29E21)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Netvor (S28E20)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)

Dokumentární

1994 Demnächst hier

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Juli mit Delphin (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
1995 Bismarckpolka

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 Místo činu (TV seriál)
Die dunkle Seite (S38E15)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Bismarckpolka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky