foto

Eric Ledgin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Funniest Movie Ever... Just Kidding, The
2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2019 Paní Fletcherová (TV seriál)
Parents' Weekend (E04)
2018 Superstore (TV seriál)
Amnesty (S03E15)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes to a Water Park (S12E02)
2016 Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Back to Work (S02E02)
All-Nighter (S01E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Made a Smut Film (S11E04)
2007 WordGirl (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 InfoMania (TV pořad)
2005 Showbiz Show with David Spade, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2016 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes to Hell (S11E09)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2017 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis' Double Life (S12E10)
A Cricket's Tale (S12E09)
The Gang Tends Bar (S12E08)
další epizody (10)
2016 Superstore (TV seriál)
Labor (S01E11)
Demotion (S01E10)
All-Nighter (S01E09)
další epizody (8)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)

Host

TV pořady

2005 Showbiz Show with David Spade, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky