foto

Eric Ledgin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Funniest Movie Ever... Just Kidding, The
2007 Puberty: The Movie

TV seriály

2018 Superstore (TV seriál)
Amnesty (S03E15)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
2016 Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Back to Work (S02E02)
All-Nighter (S01E09)
2007 WordGirl (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 InfoMania (TV pořad)
2005 Showbiz Show with David Spade, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 Puberty: The Movie

TV pořady

2005 Showbiz Show with David Spade, The (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Superstore (TV seriál)
Labor (S01E11)
Demotion (S01E10)
All-Nighter (S01E09)
další epizody (8)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace