foto

Ewa Dałkowska

  • nar. 10.4.1947 (73 let)
    Vratislav, Dolnoslezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wieczernik (TV film)
2018 Díra v hlavě
2016 Smoleńsk
2015 The Right
Tělo
2014 Sousedi
2013 Heavy Mental
2012 Dušičky (amatérský film)
2010 Mistyfikacja
Nie ten człowiek
Trik
2009 Lunatycy (TV film)
2008 Stary człowiek i pies
2005 Skazany na bluesa
2001 Předjaří
1999 Córy szczęścia
Torowisko
1994 Goracy czwartek (TV film)
Komedia małżeńska
1992 Cynga
Czarne slonca
1991 Panny i wdowy
1990 Korczak
1989 Podivný host
1985 Jsem proti
Kobieta z prowincji
Medium
1984 111 dni letargu
Rok klidného slunce
Wir
1983 Nadzór
1982 Glosy
Spokojne lata
1980 Karline manželstvá
Lekce mrtvého jazyka
Ukryty w słońcu
1979 Bialy mazur
Obok (TV film)
Podivná nemocnice
Provinční herci
Terrarium (TV film)
1978 Bez umrtvení
1977 Případ Gorgonová
1975 Noci a dny
Poznamenaní strachem
Strach
1973 Niebieskie jak Morze Czarne

TV seriály

2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Akcja (S21E04)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Kilof czy stetoskop? (S02E11)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Terapia rodzinna (S02E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2002 Szpital na perypetiach (TV seriál)
1999 Trędowata (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1976 07, hlaste se! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky