foto

Greg Hicks

  • nar. 27.5.1953 (66 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Son of God
2012 Sněhurka a lovec
2006 Desatero přikázání (TV film)
Slečna Marplová: Zapomenutá vražda (TV film)
2004 Fallen (TV film)
2000 Iásón a argonauti (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)

TV seriály

2013 Bible (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na začátku máje (S14E06)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Families (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2005 Where Words Prevail

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace