foto

Jevgenij Styčkin

  • nar. 10.6.1974 (44 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Klubare
Maximalnyj udar
Za graňju realnosti
2017 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol: Začátek (TV film)
Rok
2016 Pjatnica
Vymahač
2015 Klad
Kreposť: Ščitom i mečom
2014 Dialogi
2013 Parallelnyje miry
2012 Paralelní světy
Samoubijcy
Solověj-Razbojnik
2011 S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás
2010 Nedostupen
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Alenčiny narozeniny
Košečka
Pavilon č. 6
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 Děň vyborov
Ljubov morkov
2006 Fleš.ka
Puškin: Posledňaja duel
2005 Grečeskije kanikuly
Ot 180 i vyše
2004 Slova i muzyka
2003 A poutru oni prosnulis
Antikiller 2: Antiterror
2002 Aprel
2001 Obnažjonnaja natura
1999 Něbo v almazach
1998 Děň polnolunija
Retro vtrojom
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Ljubiť po-russki 2
1994 Chagi-Tragger
1993 Tram-tararam, ili buchty-barachty

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Igra. Revanš (TV seriál)
Izmeny (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Revansh (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
Samozvancy (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Pochiščenije bomby (TV film)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace