foto

Jevgenij Styčkin

  • nar. 10.6.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zolotoje kolco (TV film)
2019 Beholder
Na Paříž!
Něbo izmerjajetsja miljami
2018 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
Klubare
Za hranou možností
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Maximalnyj udar
Rok
2016 Pjatnica
Vymahač
2015 Klad
Kreposť: Ščitom i mečom
2014 Dialogi
2013 Parallelnyje miry
2012 Samoubijcy
Solověj-Razbojnik
2011 S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás
2010 Nedostupen
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Alenčiny narozeniny
Košečka
Pavilon č. 6
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 Děň vyborov
Ljubov morkov
2006 Fleš.ka
Puškin: Posledňaja duel
2005 Grečeskije kanikuly
Ot 180 i vyše
2004 Slova i muzyka
2003 A poutru oni prosnulis
Antikiller 2: Antiterror
2002 Aprel
2001 Obnažjonnaja natura
1999 Něbo v almazach
1998 Děň polnolunija
Retro vtrojom
1997 Staryje pěsni o glavnom 2 (TV film)
1996 Ljubiť po-russki 2
1994 Chagi-Tragger
1993 Tram-tararam, ili buchty-barachty

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Izmeny (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Revansh (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
Samozvancy (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Pochiščenije bomby (TV film)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky