foto

Patricia Kovács

  • nar. 11.5.1978 (41 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Félvilág
2014 Idegenek (TV film)
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás
2010 Szélcsend
2008 9 és 1/2 randi
2007 S.O.S. szerelem!
2006 Oldalbordák
2005 Az aranyember (TV film)
2003 Szerelemtől sújtva
2002 Šťastné dny
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
2000 Polštář Jadvigy
1996 Rasputin (TV film)

TV seriály

2019 Mintaapák (TV seriál)
2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (17)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Válótársak (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
2016 Tömény történelem (TV seriál)
Mária Terézia és a szexuális felvilágosítás / Szent Margit apácaévei és egy durva lánykérés (S01E03)
Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (9)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2012 Szájhősök (TV seriál)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
2008 Presszó (TV seriál)
Nemzedéki problémák (E10)
Jelenetek házasságokból (E09)
Kísért a múlt (E06)
další epizody (7)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

2012 SuperMokka (TV pořad) - mod.
2006 Szeszélyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky