foto

Wietse Tanghe

  • nar. 22.4.1990 (29 let)
    Gent, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Het vonnis
2002 Science Fiction

TV seriály

2018 V sádře (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Quiz Me Quick (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1996 Kulderzipken (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky