foto

Andrew Paul

  • nar. 17.3.1961 (60 let)
    Mile End, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Standby
2012 Telemachy, The
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1996 The Bill: Target
1990 Missing Persons (TV film)
1987 Bellman and True
1985 Mrs. Capper's Birthday (TV film)
1983 Piráti z Penzance
1977 Scum (TV film)
1976 Bugsy Malone

TV seriály

2018 Les Misérables (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Endeavour (TV seriál)
Kvartet (S05E05)
2014 Drákula (TV seriál)
Čtyři růže (E09)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Tripper's Day (TV seriál)
1981 The Day of the Triffids (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1980 Going Out (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1978 Losers, The (TV seriál)
Out (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky