foto

Jussi Parviainen

  • nar. 15.8.1955 (64 let)
    Kuhmo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
Katso ihmistä

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)
1999 Elina, mitä mä teen? (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)
1997 Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)

Dokumentární

2011 Yksinteoin 2
1990 Luonteita: Renny Harlin (TV film)
Yksinteoin

TV pořady

2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)
1984 Yökyö-peli (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1985 Yespoks! (divadelní záznam)

TV seriály

1999 Elina, mitä mä teen? (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)
1997 Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)

Dokumentární

2011 Yksinteoin 2
1990 Luonteita: Renny Harlin (TV film)

TV pořady

2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1998 Kultajukka (TV pořad)
1995 Uimakoulu (TV pořad)
1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)

Scénografická filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu

TV seriály

1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)

Dokumentární

2011 Yksinteoin 2

TV pořady

2000 Kultajukka & kumppanit (TV pořad)
1998 Kultajukka (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu

TV seriály

1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)

Dokumentární

2011 Yksinteoin 2

Producentská filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1995 Naisten sauna (TV film)

TV seriály

1999 Elina, mitä mä teen? (TV seriál)

TV pořady

1998 Kultajukka (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)

Host

TV pořady

2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Perjantai (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1995 Uimakoulu (TV pořad)
1986 Kenen kaapissa seisot (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Yökyö-peli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky