foto

Andrea Bræin Hovig

  • nar. 19.7.1973 (47 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lyset fra sjokoladefabrikken
2019 Disco
Děti
Naděje
2018 En affære
2017 Elias og Storegaps hemmelighet
2016 Alt det vakre
Redo
Retract
2014 Det er meg du vil ha
2012 Som du ser meg
2009 Rafiki
2007 Dům bláznů
2002 Chci tvé srdce
2000 De 7 dødssyndene
Hovmod

TV seriály

2020 Aldri voksen (TV seriál)
2018 Kielergata (TV seriál)
Presten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2015 Neste Sommer (TV seriál)
Vepsestikk & ungdomsfest (S02E03)
2014 Mammon (TV seriál)
Dohoda (S01E04)
Sestup (S01E03)
Probuzení (S01E02)
další epizody (4)
2007 Størst av alt (TV seriál)

Dokumentární

2019 Einar - hele historien (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky