foto

Jussi Olkinuora

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Suuri performanssi (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2003 Raid
2002 Luokkajuhla (TV film)
Paavo Pantteri (TV film)
1999 Mennyt heinäkuu (TV film)
Zlatá horečka v Laponsku
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
1997 Sagojoga minister
1996 Mustasilmä-Susanna ja lepakkoluolan aarre
Urpo & Turpo
Urpo & Turpo aarretta etsimässä
Urpo & Turpo iltapesulla
Urpo & Turpo näyttelevät
Urpo & Turpo ovat nälkäisiä
Urpo & Turpo rakentavat
Urpo & Turpo sairastavat
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1992 Ovi (TV film)
Veturimiehet heiluttaa
1991 Let's Dance!
Voi hyvin, toivoo Saara
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1984 Ystävyyden saari (TV film)
1980 Kylymä tila (TV film)
1979 Olga Ryynänen ja byrokratia (TV film)

TV seriály

2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
1996 Urpo & Turpo (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1980 Caru (TV seriál)

Dokumentární

2009 Toisinajattelija (TV film)
2007 Ikiomaksi
Vodkaturistit (TV film)
2003 Kuoleman kasvot
2000 Pieniä tapahtumia
1999 Ge oss våra skelett!
1998 Unelmoija ja unikansa
1997 Ainoa oikea Jumala
1994 Tunturin testamentti
1991 Bagatelli Pomppalero
1990 Aino Ackté (TV film)
1987 Keskiyön auringon kuvat (TV film)
1986 Salama

Herecká filmografie

Dokumentární

1996 Urpon ja Turpon salaisuus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky