foto

Jurij Ickov

  • nar. 9.5.1950 (69 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 God svini
Kuda těčjot more
Pozvonitě Myškinu
Tanki
2017 Tak složilis zvjozdy
Tri dňa do vesny
Vremja pěrvych
2016 Ura! Kanikuly!
2015 Kontribucija
2013 Rol
2012 Koma (TV film)
Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2010 Peremirie
2008 Igra
Malá Moskva
Tot, kto gasit svět
2007 1814
2006 Tranzit
2005 Italjaněc
Vremja sobirať kamni
2004 Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
1994 Miasto prywatne
1989 Komu na Rusi žiť...

TV seriály

2018 Konnaja policija (TV seriál)
2017 Front (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Kreščendo (E01)
Kumir (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Petlja Nesterova (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Staroje ružjo (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Zaščita (S02E12)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Starik i merija (S03E06)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť za kadrom (S07E09)
2011 Format A4 (TV seriál)
Něbesnyj sud (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Dětskij sad (S01E17)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Těrritorija vraga (S01E02)
Litějnyj (TV seriál)
Bezumnyj uik-end (S03E07)
Kamenskaja (TV seriál)
Soavtory (S05E05)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (11)
2006 Viking (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (24)
2005 Brežněv (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (5)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nalog na ubijstvo (S05E17)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Černyj bog (S02E06)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky