foto

Benedict Samuel

  • nar. 1988
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sweetheart
2018 Pimped
2017 Ellipsis
2016 Duel v Mount Hermonu
2015 Muž na laně
Oscar Wilde’s The Nightingale and the Rose
The Stanford Prison Experiment
2014 Astma
2012 Pravdivý příběh Juliana Assange (TV film)
2011 Kiss
Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)

TV seriály

2020 Do temnoty (TV seriál)
My Valentine (S02E05)
2019 Chicago P.D. (TV seriál)
Outrage (S06E12)
Gotham (TV seriál)
Špičkové chemikálie (S05E07)
2018 Gotham (TV seriál)
To je zábava (S04E18)
Povinný brunch (S04E17)
Jedna z mých tří polévek (S04E16)
2017 Gotham (TV seriál)
Souzeni budou všichni (S03E19)
2016 Tajné město (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Pozor na zelenookého netvora (S03E11)
Časovaná bomba (S03E10)
Popravčí (S03E09)
další epizody (10)
2015 The Beautiful Lie (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Není úniku (S06E09)
Od začátku do konce (S06E08)
Tady není tady (S06E04)
další epizody (5)
1988 Home and Away (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Sanctuary

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sanctuary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky