foto

Ron Funches

  • nar. 12.3.1983 (38 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Dark Web: Cicada 3301
2020 Golden Arm
Sylvie's Love
Trollové: Světové turné
2019 6 underground: Tajné operace
Jexi
Klikař (TV film)
Noelle
2017 A Super Special Trolls Holiday (TV film)
Home: For the Holidays
Killing Hasselhoff
Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
2016 Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie (TV film)
Trollové
2015 Zocelovací kúra

TV seriály

2021 The Great North (TV seriál)
Keep Beef-lievin' Adventure (E08)
Final Space (TV seriál)
The Chamber of Doubt (S03E07)
One of Us (S03E04)
The Ventrexian (S03E03)
další epizody (5)
2020 Basket (TV seriál)
Skaut (E10)
Výjezd na turnaj (E09)
Smrt (E08)
další epizody (10)
Central Park (TV seriál)
Squirrel, Interrupted (S01E07)
Loafy (TV seriál)
TrollsTopia (TV seriál)
Harley Quinn (TV seriál)
The Runaway Bridesmaid (S02E13)
Lovers' Quarrel (S02E12)
Dye Hard (S02E10)
další epizody (18)
Pokoj 104 (TV seriál)
Oh, Harry (S04E05)
Black-ish (TV seriál)
Compton Around the Christmas Tree (S07E08)
2019 Harley Quinn (TV seriál)
Being Harley Quinn (S01E05)
Finding Mr. Right (S01E04)
Til Death Do Us Part (S01E01)
Navždycky dvanáctiletá (TV seriál)
Final Space (TV seriál)
Velkolepá kapitulace (S02E03)
Šťastné místo (S02E02)
Závod v mlhovině Toro (S02E01)
Man with a Plan (TV seriál)
Semi-Indecent Proposal (S03E06)
Adam's Wall Hole Bowl (S03E04)
Put Him on the Ground (S03E03)
Bobovy burgery (TV seriál)
Long Time Listener, First Time Bob (S09E19)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Rosemary's Boyfriend (S01E09)
Taskmaster! (TV seriál)
Trollové - Zpíváme dál (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
V for Valentine-detta (S08E08)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Plane (with Alexandra Daddario) (E05)
Future Man (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Powerless (TV seriál)
Van of the Year (E12)
Win, Luthor, Draw (E11)
No Consequence Day (E10)
další epizody (12)
Black-ish (TV seriál)
I'm a Survivor (S03E15)
2016 Harmonquest (TV seriál)
Konečně doma - Dobrodružství Tipy a Oha (TV seriál)
Take My Wife (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Trial of the Century (S02E04)
The Prince and the Pauper (S02E03)
Neranditelní (TV seriál)
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part II (S03E13)
The Backstreet Boys Walk Into a Bar: Part I (S03E12)
Danny's Boyz Walk Into a Bar (S03E11)
další epizody (4)
Transparent (TV seriál)
Elizah (S03E01)
2015 BoJack Horseman (TV seriál)
Slepice (S02E05)
Neranditelní (TV seriál)
A Box of Puppies Walks Into a Bar (S03E09)
A Bachelorette Party Walks Into a Bar (S03E08)
An Origin Story Walks Into a Bar (S03E07)
další epizody (19)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 3: Vamps About (S07E08)
Stakes Part 2: Everything Stays (S07E07)
Město žen (TV seriál)
Konkurz na přítele (S06E03)
2014 Enlisted (TV seriál)
Pilot (E01)
Neranditelní (TV seriál)
Go for Gary (S01E13)
Danny's Boys (S01E12)
Let There Be Light (S01E11)
další epizody (13)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Equestranauts (S04E17)
2013 Nová holka (TV seriál)
První rande (S02E21)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2011 Portlandia (TV seriál)
Blunderbuss (S01E06)

Dokumentární

2019 FYRE: Největší večírek, co nikdy nebyl - a.z.
The Last Blockbuster

Hudební videoklipy

2015 Bridgit Mendler - Undateable (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2021 Chopped 420 (TV pořad) - mod.
Fast Foodies (TV pořad)
2020 Let's Roll with Tony Greenhand (TV pořad)
2019 Danny's House (TV pořad)
Ron Funches: Giggle Fit (TV pořad)
Still LAUGH-IN: Hvězdy slaví (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 Nailed It! Holiday! (TV pořad)
2017 Záchranné slovo (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
Noches con Platanito (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Vášnivý jedlík (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky