foto

Anita Ábel

  • nar. 7.3.1975 (44 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Utazás az öreg autóval (TV film)
1986 Képvadászok
1984 Pojď s námi (TV film)
1983 Gyertek el a névnapomra
Viadukt
1982 Sup
1981 Ztřeštěná rodinka

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
A tabletta (S03E07)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)

Host

TV pořady

2016 Drágám, add az életed! (TV pořad) - mod.
Extrém Activity (TV pořad) - mod.
2006 KRÉM (Showhivatal) (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace