foto

Edit Ábrahám

  • nar. 26.12.1956 (64 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psycho 60
2017 Estella
1988 Küldetés Evianba
1987 Fekete kolostor (TV film)
1986 Miklós Akli
1984 Appassionata (TV film)
1983 Bajuszverseny (TV film)
Lehké ublížení na těle
1982 II. József császár (TV film)
Kettévált mennyezet
1981 Az a szép, fényes nap (TV film)
Fekete rózsa (TV film)
Operabál 13. (TV film)
1980 Szerelmem Elektra (TV film)
1978 Bolondok bálja

TV seriály

1998 Barátok közt (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország-Bécs-Colmar-Párizs 1849-1851 (E04)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)

Divadelní záznam

1979 Dundo Maroje (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky