foto

Anna Kazjučic

  • nar. 10.6.1983 (36 let)
    Norilsk, Sibiř, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rokovoje SMS (TV film)
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Julenka
2004 Bezejmenná kóta
Dunechka
2001 V avgustě 44-go
1999 Kamenskaja 1: Stěčenije obstojatělstv (TV film)
Rejndžer iz atomnoj zony
1988 Ožog

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Děrevenskij bljuz (S04E19)
2016 Kovarnyje igry (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Ochota (S02E11)
Gavajskaja roza (S02E10)
další epizody (12)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Poprygunčiki. Časť 2 (S01E02)
Poprygunčiki. Časť 1 (S01E01)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Lesnik (S01E11)
Svidětěl (S01E10)
další epizody (12)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Krivoje zerkalo duši (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 Syščiki (TV seriál)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace