foto

George Little

  • nar. Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Evita
1987 Jódžú toši
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1978 Zloděj z Bagdádu (TV film)
1971 Šumař na střeše
1965 Reluctant Bandit (TV film)
1964 Night Train to Paris

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Dvojnásobný zločin (S02E06)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Rhodský trojúhelník (S01E06)
Byt v třetím patře (S01E05)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Pickwick Papers, The (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Bláznovo štěstí (E10)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace