foto

Irina Kupčenko

  • nar. 29.2.1948 (71 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja podarju těbe pobedu
Volšebnik
2018 Posledněje ispytanije
2015 Učilka
2010 Cvětok ďavola
2009 Julenka
Para gnědych (TV film)
2008 Rozygryš
2007 Kuka
Troje i Sněžinka
2004 Noc světla
2003 Blagoslovitě ženščinu
2001 Prichodi na meňa posmotreť
2000 Staryje kljači
1995 Letnije ljudi
1994 Budulaj, kotorogo ně ždut
Roman 'alla russa'
1992 Tancujuščije prizraki
Valsi Pechoraze
1991 Uvnitř kruhu
Vne
1990 Homo Novus
1988 Zapomenutá melodie pro flétnu
1987 Jiný život
1986 Běrega v tumaně
Odinokaja ženščina želajet poznakomiťsja
Posledňaja doroga
1983 Beze svědků
1982 Domoj!
1981 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: Pes baskervillský (TV film)
1980 Naznačenije (TV film)
Poslednij poběg
1979 Otpusk v senťabre (TV film)
Sibiriáda
1978 I když nejsem vinen
Obyčejný zázrak (TV film)
1977 Strannaja ženščina
1975 Hvězda kouzelného štěstí
Čužije pisma
1974 Romance o zamilovaných
1970 Strýček Váňa
1969 Šlechtické hnízdo

TV seriály

2015 Bez svidětělej 2 (TV seriál)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Bez svidětělej (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Dokumentární

2015 Innokentij Smoktunovskij. Proročestvo pro genija
2014 Jankovskij
1993 Čechov podle Michalkova (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace