foto

András Ambrus

  • nar. 29.11.1925 (95 let)
    Gyergyóalfalu, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Rokonok
2001 Sacra Corona
1999 Közel a szerelemhez
1998 Ábel Amerikában (TV film)
1994 Devictus vincit - Legyőzve győz (TV film)
1989 Álombrigád
1988 Soha, sehol, senkinek!
Volt egyszer egy úrlovas (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
Az öreg tekintetes (TV film)
Csodakarikás (TV film)
Lena: My 100 Children (TV film)
Malom a pokolban
Tánya (TV film)
1986 Rafinált bűnösök (TV film)
Szerelmek (TV film)
1985 Az eltüsszentett birodalom
Ember és árnyék (TV film)
Plukovník Redl
Salva pro černého buvola
1984 Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Ty zatracený živote
1983 A béke szigete (TV film)
Jobova vzpoura
Napos oldal (TV film)
Talpra Győző!
1982 Beze stopy
Bolondnagysága (TV film)
Requiem
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
Blesk (TV film)
Dočasný ráj
Kiválasztottak (TV film)
Utolsó alkalom (TV film)
Védtelen utazók (TV film)
1980 A sipsirica (TV film)
Kaptam-csaptam (TV film)
Látástól vakulásig (TV film)
Setkání Bálinta Fabiána s bohem
Střed světa (TV film)
Vizsgálat Martinovics Ignác szászvári apát és társainak ügyében (TV film)
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
A trombitás
Doktor nikdo (TV film)
Októberi vasárnap
Slunovrat (TV film)
1978 Az ünnepelt (TV film)
Hřebčinec
Maďaři
Muslincák a liftben (TV film)
Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 A királylány zsámolya
A lőcsei fehér asszony (TV film)
A zöldköves gyűrű (TV film)
Apám néhány boldog éve
Oči jako hvězdy
Počestná noc
Teketória
1976 Csillagok változásai (TV film)
Húsvét (TV film)
Uličníci na prázdninách
1975 Bekötött szemmel
Férfiak akiket nem szeretnek (TV film)
Tři dny a tři noci
Várakozók
1974 Ficzek úr (TV film)
Synové ohně
Voňavá cesta nikam
1973 A menekülő herceg (TV film)
Kouzelný kožíšek
Plusz-mínusz egy nap
Úhor
1972 A völegény nyolckor érkezik
Három affér (TV film)
Kazamaták titka (TV film)
Lid dosud prosí
Mrtvý kraj
Putování s Jakubem
1971 Dny čekání
Ember a vízben (TV film)
Kitörés
1970 Arc
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Mluvící plášť
Pokolrév
Virágvasárnap
1968 Völgy, A
1967 Agův poklad
1966 Búcsú a kikötőben (TV film)
Chladné dny
Uherský magnát
1965 Muži a boj I
Muži a boj II
Odpor
Pirostövű nád (TV film)
Rab Ráby (TV film)
Zöldár
1964 Proud
Zálety krále Matyáše
1963 Honfoglalás I-II.
Sokové
Tücsök
1962 Felmegyek a miniszterhez
Megszállottak
Zlatý člověk
Ztracený ráj
1960 Směr Budapešť
1959 Pěšky do nebe
Tegnap
Zvony odletěly do Říma
1958 A szökevény
1957 Dvojí sukno
1954 Fel a fejjel
Zrození Menyhérta Simona
1952 Tankista Andráš
1951 Osvobozená země
1950 Lúdas Matyi

TV seriály

1998 Az öt zsaru (TV seriál)
A dögkút (E02)
1995 Öregberény (TV seriál)
Püspökkenyér (S03E02)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A kölyök (S02E11)
A vadászat (S02E10)
další epizody (10)
1993 Öregberény (TV seriál)
A svéd (S01E03)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Military boutique (E01)
Zsarumeló (TV seriál)
A kínai páros (E02)
1989 Zsarumeló (TV seriál)
Zulejka Méhkirálynő oda-vissza (E01)
1988 A védelemé a szó (TV seriál)
A bizonyíték (E04)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Utazás, szépséghibákkal (E05)
Gyaloghonvéd jelentkezem (E04)
Széchenyi napjai (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Magyarország 1849 (E03)
Ausztria-Magyarország 1838-1847 (E01)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ferenc Liszt (TV seriál)
A jövő határtalan távlatában (E14)
1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Mrtví nepromluví (S03E03)
1979 Mire megvénülünk (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1978 Ítélet előtt (TV seriál)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
A holland bika (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Rozáli (E04)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Bors (TV seriál)
A zsokékirály (S02E01)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Az idegenlégió (E05)
Eger ostroma (E02)
Legénybúcsú 1-2. (E01)
1964 Vízivárosi nyár (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Divadelní záznam

1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky