foto

János Árva

  • nar. 9.8.1923
    Gyoma, Maďarsko
  • zem. 13.7.1993 (69 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Gyerekrablás a Palánk utcában
1978 Mire a levelek lehullanak... (TV film)
1977 Sir John Falstaff (TV film)
1976 II. Richárd (TV film)
1975 Bekötött szemmel
Konec poplachu (TV film)
1974 Pókháló
1973 A labda (TV film)
III. Richárd (TV film)
1972 Férfiak mesélik... (TV film)
1966 És akkor a pasas...
1965 Iván Iljics halála (TV film)
1963 Dialog
Foto Háber
Honfoglalás I-II. (TV film)
1953 Föltámadott a tenger

TV seriály

1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky