foto

Jevgenij Dvoržeckij

  • nar. 12.7.1960
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 1.12.1999 (39 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Maximilian
1998 Lazebník sibiřský
1996 Der letzte Kurier (TV film)
1994 Chagi-Tragger
1993 Mečty idiota
1992 Risk bez kontrakta
1991 Po Taganke choďat tanki
1988 Uznik zamka If
1986 Lermontov
1985 Netvor
Tancploščadka
1984 Dva gusara
1983 Kogda igrali Bacha
Něžnyj vozrast
1982 Kafedra (TV film)
1980 Dvacet šest dnů ze života Dostojevského

TV seriály

1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1989 Vchod v labirint (TV seriál)
1987 Poraženije (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky