foto

Gene Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Nikdy se nevzdávej (TV film)
2008 Invaze žraloků (TV film)
2006 Toulavý anděl (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
McBride: To je vražda, madam (TV film)
Poslední přání (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2004 Sladká láska (TV film)
2003 Fear X
2002 Santa junior (TV film)
2000 Nostradamus
1997 Relic
1992 Univerzální voják
Ďábelská frekvence
1988 Posel smrti
Rudý konec
Černý orel
1987 Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
1986 Stopař
1983 Deset minut do půlnoci
1980 Na lovu
Night Games

TV seriály

2001 Liu xing hua yuan (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Dobře ukrytý lup (S05E06)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Dokumentární

2007 The History of Cruising

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky