foto

Jaśmina Polak

  • nar. 1990
    Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Umění milování
2016 Zagraj ze mną
2015 Król zycia
2014 Brzuszek
Hardkor Disko
Léto lásky (studentský film)
Město 44
2012 Dušičky (amatérský film)
Live East Die Young
2011 Zmrtvýchvstání

TV seriály

2014 Czas honoru. Powstanie (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace