foto

Jeong-seon Lee

  • nar. 25.5.1967 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Eoneunnal kabjagi cheotbeonjjae iyagi - Nebeonjjae cheung
2002 4 Balgarak

TV seriály

2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Shikeurit reobeu (TV seriál)
2012 Paemilli (TV seriál)
2011 Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2007 Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
1999 Nalmada haengbokhae (TV seriál)
1996 Ilgopgaeui sutgarak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky