foto

Gene Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cyst
2018 Der Lindenbaum
Gentleman s pistolí
Texas Cotton
The Standoff at Sparrow Creek
2017 Broken Wing
Bug
Podivíni
2016 Uncaged
2015 Dementia
Osm hrozných
2014 Letos Vánoce nebudou
2013 Mocný vládce Oz
Svatyně zla
2012 Neobyčejný život Timothyho Greena
2007 Tahle země není pro starý
2004 Shock Act

TV seriály

2017 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (E10)
2016 Vinyl (TV seriál)
Král a já (E07)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Last F**kable Day (S03E01)
2013 Domek z karet (TV seriál)
3. kapitola (S01E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
New York Sour (S04E01)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Ikea/Piano Lesson (S03E07)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2009 The National Parks: America's Best Idea (TV seriál)
Going Home (1920–1933) (E04)
The Last Refuge (1890–1915) (E02)
The Scripture of Nature (1851–1890) (E01)
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
1999 New York: A Documentary Film (TV seriál)
1996 West, The (TV seriál)
1995 Way West, The (TV film)
1994 Baseball (TV seriál)
Our Game (E01)
1990 The Civil War (TV seriál)
The Better Angels of Our Nature (1865) (E09)
War Is All Hell (1865) (E08)
Most Hallowed Ground (1864) (E07)
další epizody (9)
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky