foto

Gene Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Strange Ones
2016 Uncaged
2015 Dementia
Osm hrozných
2014 Letos Vánoce nebudou
2013 Mocný vládce Oz
Svatyně zla
2012 Neobyčejný život Timothyho Greena
2007 Tahle země není pro starý
2004 Shock Act

TV seriály

2017 Z: The Beginning of Everything (TV seriál)
Best of All (S01E10)
2016 Vinyl (TV seriál)
Král a já (E07)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 3 (S01E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
New York Sour (S04E01)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2009 National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
1999 New York: A Documentary Film (TV seriál)
1996 West, The (TV seriál)
1995 Way West, The (TV film)
1994 Baseball (TV seriál)
1990 Civil War, The (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace